Wenen 1920x600
720A0039-bewerkt-web 700x700

Over Janine Mazel

Janine Mazel is in 1991 beëdigd als advocaat en sindsdien heeft zij met veel enthousiasme gewerkt in het internationale commerciële vastgoed. Eerst geruime tijd bij HVG Law, daarna bij AKD Amsterdam, waar zij 7 jaar (equity) partner is geweest in de landelijke vastgoedpraktijk en vervolgens heeft zij bij Lauxtermann Advocaten in Amsterdam gewerkt in de geïntegreerde bouw- en verzekeringspraktijk.

Sinds 2022 is zij Of Counsel bij Pharos advocaten in Bussum en adviseert zij daarnaast vanuit haar eigen kantoor Mazel Legal diverse cliënten met betrekking tot juridische vraagstukken in het bouwrecht en het vastgoed.

In de loop der jaren heeft Janine zich gespecialiseerd in het (internationale) bouwcontractenrecht en treedt zij op voor aannemers, projectontwikkelaars, beleggers, huurders en verhuurders van bedrijfsruimte en vastgoedeigenaren.

Janine is diverse keren als bouwcontractmanager betrokken geweest bij langlopende bouw- en ontwikkelingsprojecten en is gespecialiseerd in het opstellen van complexe bouwcontracten.

Janine staat bekend als een scherp onderhandelaar die snel ter zake komt en oog heeft voor de belangen van alle betrokken partijen. Ze kan snel schakelen, is to the point en een echte dealmaker. Haar positieve uitstraling zorgt voor een ontspannen sfeer waardoor ze snel vertrouwen opwekt. Cliënten waarderen haar om haar scherpe, juridisch-analytische blik en haar aandacht voor de persoonlijke kant van de zaak.